Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с хидравличното масло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с хидравличното масло

Здравейте имам автомобил Алфа 146 T.P. и имам следният проблем:

Хидравличното масло или гори или изтича бавно, но не съм забелязал да тече. Една тубичка от 750мл. ми отива на 2 пъти и ме издържа около 20-25 дена. Почне ли да ръмжи при въртене на волана наляво и надясно веднага доливам. Когато отворя капачката, на мястото където се налива хидравличното масло обикновенно е празно. Къде може да се крие проблема според вас?

Предварително благодаря за съветите и помоща.

---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 14:47.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Благодаря за напътствията идеята е, че изтича постеменно а не веднага, това не несачва ли към главен заподозрян?

Comment

Провери си маншоните на вътрешните накрайници да не са пълни с хидр. масло. На място завърти волана и погледни под колата къде е теча. Рейката ти май е гушнала чемшира.
        АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
        FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Уплаши ме с тази рейка. Дано да грешиш, че подмяната и струва доста и не знам дали изобщо ще я правя.

Comment

Нормално е да го изхвърля когато помпата работи(тогава се вдига високо налягане)
            Колегата ти е казал да си огледаш маншоните,провери хубаво тръбопроводите и около помпата,все от някъде изтича и ще има омасляване.
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

и аз имам същия проблем на мойта ама не се виждат течове под колата и немога да разбера от къде си заминава това масло а иначе какво трябва да е хидравличното масло да ме ориентирате да си взема една тубичка да доливам ?
              Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99

Comment

Dextron 2
                sigpic33201
                930 Quattroporte

Comment

Декстрон, Трактран и прочие простотии са само за да ви взимат парите.
                  Аз от много години си карам с МХЛ-46 или 64. Нямам проблеми.
                  На рейките им се повреждат семерингите. Има ги в Хубата Силс. Намира се на ул. "Охрид" 27.
                  Пращат и по куриер.
                  Всичко останало са лапане на мухи.

---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 23:18 ----------

Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщение
                  и аз имам същия проблем на мойта ама не се виждат течове под колата и немога да разбера от къде си заминава това масло а иначе какво трябва да е хидравличното масло да ме ориентирате да си взема една тубичка да доливам ?
                  Има доста от "марковите" , дето просто се изпаряват.
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщение
                    ама не се виждат течове под колата
                    виж в маншоните на рейката.
                    точка

Comment

Working...
                    X